Een banner met een verhaal

Welkom op de site van Deen Banner

As-Salamu Alaykum! Mijn naam is Yasmine. Van harte welkom op deze website!

In 2019 vertrok mijn moeder op de mooiste reis van haar leven. Ze ging de Hajj verrichten (Moge Allah swt het van haar accepteren, amien!). Tijdens het grote gemis bedachten we een manier om haar op een speciale en liefdevolle manier te verwelkomen. Ik kreeg het idee om een spandoek en banner voor haar te maken. We kregen zoveel enthousiaste reacties en lieve complimenten. Vooral de banner maakte haar hajj feestje zo speciaal! Mijn moeder vond het prachtig en heeft haar banner nog steeds als aandenken.

De gepersonaliseerde banner op mijn moeders feestje liet een unieke indruk achter. Een banner is een mooie eyecatcher en fleurt foto’s enorm op.

Het is mijn persoonlijke drijfveer om belangrijke en betekenisvolle islamitische gelegenheden onder de aandacht te brengen. Met een visie en oog op veelvuldig gebruik. Eigentijds en passend bij onze samenleving. Opdat onze kinderen het belang van onze islamitische gelegenheden voelen en wij hiermee hun en onze islamitische identiteit kunnen versterken.

Dit geldt ook voor het onderwijs. In de 7 jaar dat ik voor de klas sta, zie ik steeds meer kinderen struggelen met hun identiteit. Identiteitsvorming is erg belangrijk en kan je niet jong genoeg helpen vormgeven.

Daarom zet ik mijn deskundigheid graag in voor de ontwikkeling van educatieve en kwalitatieve banners om leerkrachten en onderwijzers te ondersteunen. Banners kunnen helpen om kinderen op een interactieve, kleurrijke en kindvriendelijke manier tot leren te krijgen.

Samen met mijn team hoop ik jou liefdevol te voorzien van een uniek cadeau, originele eyecatcher of een leerzame banner. Zodat ook jij kunt genieten van ‘een banner met een verhaal’!

Liefs,

Yasmine

WhatsApp Image 2022-05-22 at 11.08.24 AM

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Hulp nodig?