Een banner met een verhaal

Een banner met een verhaal

“Een banner, Yasmine, wat bedoel je precies?”

Die vraag krijg ik soms als ik het heb over mijn nieuwe website Deenbanner.nl. Het woord ‘banner’ wordt vaker in verschillende contexten gebruikt, maar wat Deenbanner aanbiedt, zijn levensgrote kwalitatieve roll-up banners. Deen staat voor religie, deenbanners zijn dan ook islamitisch geïnspireerd.

Roll-up banner

Roll-up banners zijn een soort moderne spandoeken met een eigen ‘sta-op’ montagesysteem. Een banner is makkelijk op te zetten, te verplaatsen en op te bergen. Onze banners worden altijd geleverd met een handige opbergtas. Een banner is er om een speciale gelegenheid extra kleur te geven én vast te leggen. Met behulp van de cassette en het frame kan hij gemakkelijk uitgerold worden, waar en wanneer jij wil…

Mijn moeder ging op Hajj…

In 2019 vertrok mijn moeder op de mooiste reis van haar leven; de Hajj. Ik kreeg het idee om een spandoek en banner voor haar te maken. We kregen zoveel enthousiaste reacties en lieve complimenten. Vooral de banner maakte haar hajj feestje zo speciaal! Mijn moeder vond het prachtig en heeft haar banner nog steeds als aandenken. De gepersonaliseerde banner op mijn moeders feestje liet een unieke indruk na. Hier wilde ik wat mee doen…

Waarom een deenbanner?

Deenbanners kunnen voor diverse doeleinden dienen. Zo kan een banner een uniek cadeau zijn voor een dierbare en dus een unieke manier om iets of iemand in de ‘picture’ te zetten. Maar ze zijn ook eyecatchers op een feest of bijzondere gelegenheid. Onze banners kunnen zelfs educatief ingezet worden op bijvoorbeeld scholen en in moskeeën.

Banners met een missie

Deenbanner ontstond niet zomaar. Het idee rond bewustwording en versterking van de islamitische identiteit vormt de basis van dit concept. Mijn missie is om middels deenbanners tijdens het vieren van islamitische gelegenheden op een liefdevolle, originele en mooie manier de islamitische identiteit te versterken. 

Banners met een visie

Deenbanner staat voor het schenken van een bijzonder gevoel. Het bijdragen aan een uniek en bijzonder moment, het delen van vreugde en blijdschap. Door middel van een gevarieerd aanbod van educatieve, interactieve en decoratieve banners hoop ik jou te helpen aan je eigen ‘banner met een verhaal’. Wil je meer halen uit je feest of gelegenheid? Of houd je simpelweg van een persoonlijke benadering of vind je dat bepaalde prestaties net dat extraatje verdienen? Dan zijn de roll-up banners van Deen Banner een mooie manier om jouw unieke moment vast te leggen, uit te vergroten en te delen. 

Wat wordt jouw ‘banner met een verhaal’?

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Hulp nodig?