Umrah Mabrourah!

Met deze tips maak je jouw Umrah-feestje helemaal af

Vertrek jij of een geliefde op één van de mooiste reizen van je leven? Gaat er iemand op Umrah? Vaak is dit een ‘once-in-a-lifetime’ gebeurtenis en heel bijzonder, zowel voor de bedevaartganger(s) als voor de naaste familieleden.

Umrah, de kleine bedevaart

Het is wintervakantie en de ideale gelegenheid voor velen om op Umrah te gaan. De kleine bedevaart naar Mekka kan om op het even welk moment verricht worden, dit in tegenstelling tot de grote bedevaart, de Hajj, die gebonden is aan de maand Dhul Hijjah. Velen reizen in deze koude wintervakantie dan ook naar een warmer en meer spiritueel oord, Mekka.

Een bijzondere reis

De reis naar Mekka en Medina is een heel bijzondere. De voorbereidingen beginnen meestal ruim van tevoren, vooral dan om in een spirituele modus te komen. Je probeert je hart en je intentie te zuiveren, maakt beloftes naar je Schepper ﷻ, smeekt Hem en tracht je band met Hem ﷻ te versterken.

Eens ter plaatse ontmoeten je ogen de prachtige Kabah en kom je als het ware in een andere soort van dimensie. Je voelt een stroom van imaan en taqwah door je aderen stromen. De rituelen laten echt een effect op je na. De Umrah is een bijzonder leer- en groeiproces.

Thuiskomst

Tips voor een geslaagd Umrah-feestje

Ook bij thuiskomst wil en kan je dit bijzonder moment niet zo maar loslaten. Je wil jouw ervaringen delen met je naasten en geliefden. Je organiseert een Umrah-feestje of jouw familie verrast jou ermee. Dit feest maakt jouw bijzondere reis helemaal af.

Enkele tips voor een geslaagd Umrah-feestje.

  • Een Umrah-banner kan jouw speciale gevoel bevestigen en vastleggen. Door je persoonlijke gegevens en tekst in te vullen, maak je jouw Umrah-banner uniek. Een herinnering om te koesteren en nooit meer te vergeten. Kijk eens even in onze shop naar de verschillende ontwerpen.
  • Gratis downloads: op deze leuke website van bizzymum vind je een waaier aan labels voor ballonnen, drankjes, snoeppakketjes en slingers.
  • Maak je het jezelf liever gemakkelijk, dan bestaan er ook heel wat kant-en-klare gadgets rond het thema Umrah. Op deze website van IslaamforKids vind je een heel mooi gamma van kaartjes, doosjes tot cupcakeprikkers en meer!

We wensen jou en je naasten een gezegende reis en een Umrah mabrourah die je nooit meer zal vergeten!

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Hulp nodig?