De Kinderboekenweek was een succes!

Een maand geleden liep de Kinderboekenweek 2022 Gi-Ga-Groen! Wij kunnen met veel blijdschap zeggen dat deze week een echt succes werd op vele islamitische scholen. Alle lof aan Allah ﷻ en daarna alle leerkrachten en ouders die zich inspannen om onze jongeren de liefde voor lezen en leren bij te brengen.

Belang van lezen

We kunnen het niet genoeg benadrukken en in de verf zetten. Lezen is zo belangrijk en boeken vormen zo een opmerkelijk onderdeel van onze identiteit als moslim. ‘Iqra’ is het eerste geopenbaarde Woord aan onze geliefde Profeet en Het Boek, de Koran, en alle andere verzamelde geschreven werken en boeken vormen de basis van kennis waar wij allen van profiteren. Onze kinderen een liefde voor boeken en lezen meegeven, is een geschenk van onschatbare waarde.

Thematafels

Om een thema kleur te geven, kiezen scholen er meestal voor een thematafel te maken. Deen Banner is zo blij om een steentje te kunnen bijdragen aan deze tafels. We worden zo enthousiast en gelukkig als we zien hoe onze banner een mooie plaats kreeg op verschillende islamitische basisscholen. Zelfs onze gratis slingers konden de Gi-Ga-Groene! week opfleuren. Dit is waarom we het doen…

Beelden die meer zeggen dan woorden…

Omdat beelden soms meer zeggen dan woorden, delen we graag enkele sfeerfoto’s van de Kinderboekenweek op verschillende scholen.

IBS El Furkan
IBS Mozaiek Oss
IBS Ikra
Ibs El Feth

Ibs Isra organiseerde ook een Kinderboekenweek, maar daar vonden we helaas geen foto’s van.

Tevreden klanten

Wij worden gewoon helemaal happy als we deze foto’s zien. Jij ook?

Wij kunnen van harte zeggen dat dit voor ons een een geslaagde campagne was en hopen dat de kinderen het even leerzaam en leuk vonden als wij. Wij zijn tevreden en des te meer omdat we niets dan positieve feedback kregen van onze klanten. Ze geven aan tevreden te zijn over de kwaliteit en design van de banners, over de snelheid waarmee we de banners konden aanleveren en last but not least, gaf men aan enorm tevreden te zijn over het persoonlijk en klantvriendelijk contact. Iedereen blij!

Identiteitsvorming

Er spelen nog allerlei thema’s die onze jongeren aangaan en hen doen groeien in hun persoonlijkheid en identiteit. Want dat is uiteindelijk waar het ons om draait. Deen Banner vindt identiteitsvorming erg belangrijk en dit kan je niet jong genoeg helpen vormgeven. Wij zetten dan ook graag onze deskundigheid in voor de ontwikkeling van educatieve en kwalitatieve banners om leerkrachten en onderwijzers te ondersteunen.

Deze banners zetten onze kinderen op een interactieve, kleurrijke en kindvriendelijke manier aan tot leren. Meer van dat!

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Hulp nodig?