3 tips voor een optimale Sadaqa

Wij geloven steevast dat je niet armer wordt door aan liefdadigheid te geven. Sadaqa biedt immense voordelen in deze wereld en de volgende. Allah is Al Kariem en houdt er van dat ook wij vrijgevig zijn. 

We willen ons sadaqa concept optimaal benutten, daarom enkele aspecten die we nastreven.

1. Wees vrijgevig en schenk van wat jou dierbaar is

Wij vinden dat banners een absolute must en meerwaarde zijn voor ondernemers, scholen, stichtingen of moskeeën. Een banner zet jouw toegevoegde waarde en concept in de kijker. Een banner is jouw uithangsbord en straalt professionaliteit uit. Jouw banner is uniek, net zoals jouw stichting of concept. 

Wij schenken dan ook graag een waardevolle en dierbare banner als sadaqa. Wil je jouw favoriete stichting of moskee verblijden met een banner? Nomineer hen en wie weet kunnen wij hen verblijden!

2. Geef met regelmaat

Een sadaqa is op zijn mooist als die met regelmaat uitgevoerd wordt. Er zijn zoveel mooie stichtingen die een banner verdienen en zo een duwtje in de rug krijgen. Daarom streven wij ernaar om maandelijks een banner te schenken voor het goede doel, ten behoeve van de ummah. Zo hopen we er de barakah in te houden.

Houd onze pagina’s in de gaten op het einde van de maand, dan volgen er nominaties!

3. Zuivere intentie

Het is aan ieder van ons, dus ook aan Deen Banner, om onze intentie zuiver omwille van Allah te houden. Wij zoeken Zijn beloning en tevredenheid. Wij verwachten er niets anders voor terug. Als je niets verwacht, kan je ook niet teleurgesteld raken.

Wist je dat sadaqa immense voordelen biedt? Hieronder lees je er alvast 10. Lees het volledige artikel hier.

Vzw Al Minara won de eerste sadaqa banner

De vrouwenorganisatie Al Minara uit Vlaanderen won de eerste sadaqa banner. De waaier aan activiteiten binnen de organisatie is uitgebreid. Gedreven vrijwilligers zetten zich in voor allerhande liefdadigheidsprojecten.

De banner wordt uitgestald bij een bazaar of een buffet, maar doorheen de week vind je de mooie banner aan de deur van de ingang van het Al Minara pand te Gent.

Zet jij ook graag jouw favoriete stichting in de kijker? Doe dan mee met onze sadaqa banner stemming.

De regels lees je hier: Sadaqa Banner

A candle loses nothing by lighting another candle

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Hulp nodig?