[Gratis download] Kinderboekenweek!

[Gratis download] Kinderboekenweek!

De Kinderboekenweek 2022 staat voor de deur. Dit is de uitgelezen kans voor jong en oud en vooral voor alle leerkrachten en ouders die begaan zijn met de opvoeding van hun kinderen en leerlingen. Met Gi-Ga-Groen! kan je werkelijk alle kanten op. Zeker nu we ook de zomer achter ons laten en de herfst er snel aankomt.

Leeskriebels

Als het kriebelt, moet je lezen, daar is niets aan te doen… . Lezen is gewoon fijn, lezen is zelfs het nieuwe cool, toch? Desondanks ervaren nog niet alle kinderen evenveel plezier aan lezen. Nog niet alle kinderen zijn enthousiast of gemotiveerd om te lezen. Meer nog, een leescrisis onder Nederlandse jeugd baart taalexperts zelfs grote zorgen.

Hoe krijg je kinderen dan aan het lezen? Hoe schenk jij hen leeskriebels?

Stapel op boeken

Alleen al de geur van boeken maakt mij blij. Ik heb dan ook stapels boeken op de plank. Maar hoe krijg je kinderen stapel op boeken? Als ouders en leerkrachten is het onze uitdaging om kinderen via boeiende verhalen en (voor)leesmomenten mee te nemen in de wereld van boeken. De Kinderboekenweek is een uitgelezen kans om kinderen te laten proeven van leesplezier.

Kinderboekenpakket onderbouw

Deen Banner maakt deze Kinderboekenweek nog fijner en nog toegankelijker! De drempel van spelen naar lezen is zo nog lager. Mini-leeslesjes kunnen aangevuld worden door leuke oefeningen. Speciaal voor alle toffe leerkrachten en ouders met kinderen in de onderbouw, hebben wij een (gratis) online kinderboekenpakket samengesteld. Een werkboekje vol oefeningen gelinkt aan het thema van de Kinderboekenweek 2022.

Meld je hieronder aan voor het gratis digitaal kinderboekenpakket voor de onderbouw.

Themabanners Iqra

Deen Banner ontwierp speciaal voor de Kinderboekenweek banners die dit thema gelijk mooi in de schijnwerpers zet. Ben jij die leerkracht die steeds op zoek is naar dat extraatje? Ben jij begaan met het belang van identiteitsvorming van onze opgroeiende kinderen én begrijp jij het het belang van ‘iqra’? Dan kan deze banner niet ontbreken om deze themaweek mee vorm te geven.

De banner kan een vaste plaats krijgen bij de bibliotheek of op een andere knusse leesplek. Het is onze plicht en in ons allerbelang dat onze kinderen een levenslange liefde voor lezen en leren ontwikkelen. Jij kan hier jouw steentje aan bijdragen!

Vlaggenlijn

Bovendien bevat het kinderboekenpakket ook een superleuke vlaggenlijn. Deze slinger fleurt je klas, bieb of kamer helemaal op en brengt jullie gelijk in de stemming om in een boek te duiken. Als je je hierboven aanmeldt, kan je de vlaggenlijn gratis downloaden.

Een themabanner ‘Iqra’ kost slechts 110 euro (excl. btw) maar incl. verzendkosten en wordt geleverd met een gratis draagtas (erg handig!). Zoals je hierboven ziet, kan je de banner laten personaliseren met bijvoorbeeld het logo van je eigen school. Het is dan belangrijk om je logo in hoge resolutie naar ons door te mailen.

Krijg je zo’n zin in de Kinderboekenweek en wil je gelijk jouw gepersonaliseerde banner bestellen? Klik dan hier.

Werkboekje bovenbouw

Ook voor de bovenbouw heeft Deen Banner een Gi-Ga-Groen werkboekje samengesteld. De download hieronder is voor de bovenbouw en is gratis verkrijgbaar bij aanschaf van een banner.

Waar wacht je nog op?

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Hulp nodig?