GI-GA-GROEN!


De Kinderboekenweek is alweer in aantocht in sha Allah. In 2022 start deze anderhalve week op woensdag 5 oktober en loopt tot zondag 16 oktober. Het thema is Gi-Ga-Groen! en stelt hiermee boeken over de natuur en dieren centraal. 


Gi-Ga-Groen!

Ik weet niet hoe deze slogan bij jou binnenkomt, maar bij mij kwamen deze woorden dansend tot mijn oren. In mijn hoofd ging het gelijk borrelen van de ideeën om deze week mee vorm te geven. Deen Banner zal dan ook allerlei lesmaterialen en concepten delen.

De natuur

De natuur, de schepping, is overal rond ons heen. De bomen, dieren, zon, het bos, de zee en het strand,… Allah ﷻ schenkt ons zoveel plaatsen om op avontuur te gaan, te ontdekken, te klimmen of te graven… . In deze Kinderboekenweek staan boeken centraal die jou helpen om de schepping nog meer te bewonderen en jou uiteindelijk ook zo dichter bij je Schepper ﷻ brengen.

IQRA

‘Iqra’ was het eerste Woord en het bevel dat onze geliefde Profeet Mohammed ﷺ kreeg van de Engel Jibriel bij de start van de Openbaring. ‘Lees en leer’ is een aanbeveling voor alle moslims, groot of klein. Je bent nooit te jong voor een boek en al helemaal niet te oud.Ben jij een leerkracht?

Als leerkracht (en ouder!) ben je in de gezegende positie om een liefde voor lezen en leren in het hart van het kind te planten. Een thema-week zoals Gi-Ga-Groen! komt jou een stapje tegemoet. Alle tools, boeken, ideeën, lesmaterialen worden je aangereikt om op (lees)avontuur te gaan. 

Eens kinderen de smaak te pakken hebben, laten ze niet meer los. 

Houd onze pagina in de gaten voor mooie thema-banners speciaal

Geef een reactie

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

Geen producten in de winkelwagen.

Hulp nodig?